Reviews

Nicky

“Anderhalf jaar na het overlijden van mijn echtgenoot kwam ik voor het eerst bij Tonny. Ik had haar gegevens van een vriendin gekregen en ging zonder hoge verwachtingen langs voor een mediumconsult. Ik werd warm ontvangen en voelde me snel op mijn gemak.
Tot mijn verbijstering legde Tonny binnen een paar minuten contact met mijn overleden schoonmoeder, en later ook met mijn man. Hoe bijzonder om te ervaren dat mijn dierbaren nog steeds aanwezig zijn…
Wat ik mooi vond was dat Tonny een enorme hoeveelheid aan ‘bewijzen’ kon geven voor haar contact met overledenen. Zij schetste een haarscherp beeld van mijn schoonmoeder, ze wist zaken te benoemen die ikzelf al lange tijd vergeten was. Ze noemde karaktereigenschappen van mijn man die ze niet had kunnen bedenken. Het was een wonderlijke ervaring voor mij.
Ik kom nu twee keer per jaar bij Tonny. Behalve dat het mij troost om te horen van de mensen die ik zo moet missen in mijn leven, voel ik ook dat Tonny door oprechte interesse in mij en in mijn proces iemand is waar ik op kan terugvallen. Ik hoop nog lang en vaak van haar te mogen genieten…”

Nicolette

“Via een vriendin ben ik drie jaar geleden met Tonny in contact gekomen.
Ik had het gevoel dat mijn gevoel en ratio uit balans geraakt waren en ik wilde graag weten waar ik op dat moment in mijn leven stond. Ook hoopte ik antwoord te krijgen hoe ik de balans weer terug kon vinden.
Door een “reading” van Tonny kreeg ik inderdaad antwoord op mijn vragen. Uit de antwoorden op de vragen bleek ook heel duidelijk dat ik niet goed meer in mijn eigen energie stond. Daarbij was ik ook wat kwijtgeraakt wie ikzelf was. Met beide zaken wilde ik graag aan de gang gaan om de balans en daarmee mezelf weer terug te vinden.
Om verder te werken aan wat mij belemmerde en wat ik nodig had, heb ik de reading van Tonny op laten volgen door coaching. En daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Ik ben veel over mezelf te weten gekomen en heb geleerd bij mijn eigen energie te blijven en weer in mijzelf te geloven en vertrouwen.
Ik heb Tonny leren kennen als een hele hartelijke en empatische (vak)vrouw waar ik me snel bij op mijn gemak voelde. Onze coach gesprekken zijn zeer waardevol, en inspirerend voor mij en leveren altijd weer nieuwe inzichten op.”

Astrid

“Tonny weet als geen ander de juiste snaar te raken. Ze neemt de tijd om een fijne sfeer te creëren en kan mede door middel van een reading antwoorden vinden op vragen die je bezig houden. Tonny is even warm als liefdevol en heeft een zeer prettige manier van werken. Ook wandelingen heb ik als heel prettig ervaren.
Zonder waardeoordeel jezelf ontmoeten in de kern wie je bent. Leren vertrouwen op mijn intuïtie en meer inzicht krijgen op eigen gevoelens en emoties én weten hoe deze om te zetten in de juiste keuzes.”

Annemieke

“Mijn ervaring bij jou was heel bijzonder, niet geheel onbekend in mijn (onder)bewustzijn maar wel door jouw verwoording hiervan. Mijn vader die “naast” jou stond, mijn eigen naam waarop ik nog altijd heel trots ben; doordat ik blij ben met de opvoeding die ik genoten heb. De keuzes in mijn leven, die ik toch echt zelf moet maken; “neen” te durven zeggen; mijn eigen plek, waarvan ik zo houd te koesteren en ook thuis te creëeren. Het sterrenbeeld “tweeling” te zijn en ook echt te zijn omdat je het herkende.
Ik ben een zeer blij en optimistisch mens met veel energie, maar moet oppassen dat mijn energie niet door mijn omgeving wordt opgeslurpt. Ik moet dingen doen waarvan ik blij word, dingen die energie kosten proberen te laten varen. Het lukt me eigenlijk steeds beter. Ik heb gehuild als een kind toen mijn opgenomen gesprek met jou verdwenen was, maar jij vertelde me dat ik dat niet nodig had, omdat ik heel goed weet wat belangrijk voor mij is in dat gesprek, en dat is zo.
Tonny, jij bent een zeer waardevol mens voor mij geweest in de periode waar ik het zo moeilijk had met mezelf en met mijn omgeving. Ik was al mijn energie kwijt en voelde mij in een diepe put waarin ik niet thuishoor! Fijn om, wanneer het nodig is, een stem te voelen, te horen, die mij even vertelt wat goed is voor mij. Er zijn nog wel eens momenten natuurlijk waar alles niet zo loopt als het moet, maar ik weet het te handelen. Dat neemt niet weg dat ik het heel erg fijn vind om toch binnenkort nog eens een afspraak met jou te maken.”

Jeanine

“De eerste afspraak bij Tonny heb ik een reading/medium consult gehad. Ik vond het erg bijzonder hoe treffend ze mij omschreef tijdens de reading. Ook bij het medium consult is ze heel zuiver en checkt veel of dingen kloppen.
Na deze eerste mooie ervaring bij Tonny ben ik een coachingstraject aangegaan. Iedere keer bij een sessie wordt er weer een laagje afgepeld en kom ik dichter bij mijn kern. Tonny weet zich heel goed af te stemmen op mijn energie en kan daardoor samen met mij bij blokkades komen en mij helpen deze op te lossen. Per sessie stemt Tonny zich af op wat ik nodig heb. Ik ben erg blij met de enorme groei die er is sinds ik door Tonny gecoacht wordt.”

Atie

Tonny is een gedreven collega, die met beide voeten op de aarde staat.
In haar werk als reader en medium staat een heldere duidelijke verwoording van dat wat zij waarneemt hoog in haar vaandel.

Dion

Zestien jaar geleden werkte ik als opzichter in de bouw in Amsterdam en leerde ik Tonny kennen tijdens de bouw van een appartementen complex.
Na de oplevering van het project legde ze me uit wat een reading was en bood ze mij een reading sessie aan.
Ik ben haar heel dankbaar voor het aanbod en de sessies die volgde, omdat de readings een enorme positieve bijdrage hebben geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en levens visie.
Hoe een reading werkt is voor mij nog een raadsel. Dat ik er veel aan heb is voor mij een feit.
Ik maak snel weer een afspraak met haar.

Welkom in Apeldoorn

Borneolaan 307 Amsterdam

Welkom in Amsterdam

Startende cursussen & workshops

Welkom op 2 locaties

Apeldoorn: Elzenlaan 22
Amsterdam: Borneolaan 307

Algemene informatie

Privacyverklaring
Cookieverklaring (EU)

BTW-id  NL003484201B36
KVK-nummer 80713440 

Contact met Tonny

T: 06 41385466
E: tonnyvos@readingcoaching.nl

Fotografie: PixabayMorguefile en eigen werk