Tonny Vos

Wie ben ik?

Mijn interesse voor de spirituele wereld is altijd aanwezig geweest. Mijn 25 jarige ervaring in het reguliere en het speciaal onderwijs hebben mijn communicatie- en organisatiemogelijkheden verruimd. Vooral het omgaan met groepen jonge kinderen en hun ouders met problemen hebben mijn interesse gehad.

Ik was als meisje gevoelig. Mijn hoge sensitiveit werd als lastig ervaren door de omgeving. Ik wist me niet goed af te stemmen op de omgeving. Ik voelde van alles maar het was moeilijk om daar mee omgaan. De werkelijkheid klopte niet met wat ik voelde. Er was verwarring en onbegrip.

Steeds meer heb ik deze gevoeligheid weten in te zetten als kracht en intuïtie. De opleidingen in de ontwikkeling van intuïtie hebben mij een grote bijdrage en ondersteuning gegeven.

Ik heb een volwassen zoon en een volwassen dochter. Zij hebben mij  geleerd anders te kijken naar mezelf door hun kijk op de wereld.

Ontwikkelen is leren; nieuwsgierig zijn en bereid zijn om te reflecteren. Een innerlijke groei levert veel op. Het pantser waarin ik gevangen zat laat steeds meer los, waardoor ik in staat ben om de ander van ziel tot ziel in kwetsbaarheid te ontmoeten.

Als ik word geraakt ontstaat er een beweging vanuit de ziel. De andere ziel aanraken, voelen en benoemen. Jouw verhaal vertelt me wat je van binnen al weet.

Mijn laatste 3- jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap in Naarden heeft mij veel gebracht. In mijn praktijk voelde ik de aanwezigheid van zielen zonder lichaam. In het mediumschap heb ik geleerd te communiceren met overledenen.

Een ontmoeting met de geesteswereld verbindt mij met onvoorwaardelijke liefde. Ik ben een met alles en verbonden met alles om mij heen.

Ik heb geleerd dat we niet altijd invloed hebben op wat ons overkomt. Maar wel hoe we ermee om gaan. Doordat ik weet wie ik ben kan ik anders met de situaties omgaan; ik kan de juiste keuze maken afgestemd op wie ik ben. Ik ben me steeds meer bewust van mijn aangeleerd gedrag. Het bewust worden van hoe ik op een bijna kinderlijke manier kon reageren vanuit oude patronen op een situatie die mijn oude pijn raakt geeft mij de mogelijkheid anders te reageren. Daardoor voel ik mij steeds meer een vrije vrouw die op een oorspronkelijke manier reageert.

Het kunnen lachen om mijn eigen valkuilen geeft mij ruimte en lucht. Ik kan soms erg perfectionistisch zijn. Hard werken, discipline en hoge eisen stellen zijn bekende begrippen. Ik heb geleerd om meer zachtheid en liefde toe te laten zodat ik mijn tekortkomingen kan accepteren. Dichtbij mijzelf blijven, de ander toelaten, zien en waarderen is een groeiproces.

Ik ben blij en voel me bevoorrecht dat ik via het mediumschap een brug kan slaan tussen de spirituele wereld en de wereld op aarde. Samen zijn ze een grote wereld.

In mijn praktijkruimte ervaar ik in de stilte de ondersteuning van de geesteswereld. Zij geven mij informatie en liefde. Als er iemand vraagt om een reading, mediumcontact of coachgesprek open ik mijn hart en voel ik dat de liefde een grote kracht wordt voor mij.

Meer over mij

Ik heb 25 jaar onderwijservaring, waarvan 13 jaar in het speciaal onderwijs.

Gedurende 8 jaar heb ik bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht mijn Healing en Reading diploma behaald en heb ik aldaar alle aanvullende cursussen gevolgd.

Daarna heb ik bij Phoenix in Utrecht Systemisch Werk en de Opleiding Familieopstellingen gevolgd. Ook heb ik daar de Professionele Begeleiding in Coachen en Therapie afgerond.

Mijn praktijk ben ik in 1998 gestart, ik geef sinds vele jaren readingen, healingen, coaching en cursussen.

In het jaar 2013 heb ik de 3 jarige opleiding mediumschap in Naarden afgerond.

Ik ben dankbaar dat het leven mij een roeping heeft gegeven die ik met zoveel lieve mensen mag delen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Communicatie en organisatie

Doorkijk

Bewust, oorspronkelijk en vrij

Startende cursussen & workshops

Welkom op 2 locaties

Apeldoorn: Elzenlaan 22
Amsterdam: Borneolaan 307

Algemene informatie

Privacyverklaring
Cookieverklaring (EU)

BTW-id  NL003484201B36
KVK-nummer 80713440 

Contact met Tonny

T: 06 41385466
E: tonnyvos@readingcoaching.nl

Fotografie: PixabayMorguefile en eigen werk